Avoimet työpaikat

 

Haluatko olla mukana rakentamassa Fresh Fitnessiä kanssamme? 

Fresh Fitness -konsepti perustuu laadukkaaseen treenikokemukseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parhaan hinta-laatukokemuksen ja erinomaisen palvelun. Kuntosalimme on suunniteltu treenikokemus edellä: tavoitteenamme on harjoittelun yksinkertaisuus, isot ja siistit treenitilat, paljon cardio-ja kuntosalilaitteita, vapaita painoja ja virtuaali- sekä live ryhmäliikuntatunteja. Ryhmäliikuntatunnit ovat LesMills-konseptitunteja ja niitä ohjataan niin virtuaalisesti kuin livenäkin. Yksilöliikunnan puolella jäsenellä on mahdollisuus ostaa personal training -paketteja omien tavoitteidensa mukaisesti.

Kattavien aukioloaikojen ja alan innokkaimpien työntekijöidemme tekemänä takaamme jäsenillemme parhaan hinta-laatukokemuksen. Lyhyesti sanottuna: haluamme tarjota parasta treeniä halvalla hinnalla ilman sitoutumisaikaa! Jotta onnistumme tässä, tarvitsemme sitoutuneita ja osaavia ihmisiä kuntosaleillemme. Tarjoamme mielekkään työpaikan hyvässä työyhteisössä ja mahdollisuuden rakentaa jotain ihan uutta. Kuntosaleillamme työskentelee Club Managereita, asiakaspalvelijoita, personal trainereita ja ryhmäliikuntaohjaajia. Juuri sinä voit olla tulevaisuutemme työntekijä.

Avoimet työpaikat löydät näiltä sivuilta. Halutessasi voit lähettää meille avoimen työhakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen: rekrytointi@freshfitness.fi