Personal Traineriksi Jyväskylään

Fresh Fitness tunnetaan lennokkaista markkinointilauseista kuten:  ALENSIMME HIEN LITRAHINTAA PYSYVÄSTI ja PAKARASI OVAT ODOTTANEET TÄTÄ MAINOSTA JO VUOSIA. Lisäksi Fresh Fitness tunnetaan ylivoimaisesta hinta-laatusuhteesta kuntosalien sarjassa. Meillä on tilaa treenata siisteissä ilmastoiduissa ja isoissa kuntosaleissa.

Odotamme sinulta omatoimisuutta ja osaamista markkinoida omia palveluitasi. Toimit omalla toiminimellä tai oman yrityksesi kautta ja sinulla on vastuu omasta liiketoiminnastasi.

Meillä Personal Trainerit ovat koulutettuja ammattilaisia. Odotamme sinulta vähintään Personal Training koulutusta ja kokemusta asiakkaiden kanssa treenaamisesta. Arvostamme tekemisen meiningin työasennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Esimerkiksi 60-80 ohjauksella (55min)/kk laskutat noin 3000-4000€ (sis. alv). Meillä saat käyttöösi huippuluokan treenitilat ja välineet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelo sähköpostin liitteenä 5.3.2017 mennessä osoitteeseen katja.akerstrom@freshfitness.fi Kirjoita hakemuksesi otsikkoon Personal Training hakemus ja salin nimi minne olet hakemassa. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Mahdolliset kysymykset voit lähettää edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Saleille pääset tutustumaan vastaanoton aukioloaikoina.

Lisätietoja Fresh Fitness kuntosaleista löydät www.freshfitness.fi ja www.facebook.com/freshfitnesssuomi

Hae tunteja:

Siirry tarkennettuun hakuun