Ryhmäliikuntaohjaajaksi pääkaupunkiseudulle

Etsimme kevätkaudelle 2017 ryhmäliikuntaohjaajia. Töitä on tarjolla Espoon Suomenojalla,  Vantaan Myyrmäessä ja Helsingin Viikissä sekä  Sörnäisissä.

Ryhmäliikuntatuntimme ovat Les Mills konseptitunteja.  Etsimme henkilöitä, joilla on koulutus ja kokemus Les Mills tuntien ohjaamisesta.  Erityisesti etsimme BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE ja CXWORX ohjaajia. Mikäli olet kokenut ryhmäliikuntaohjaaja, sinun on mahdollista kouluttautua kauttamme Les Mills ohjaajaksi.

Odotamme sinulta kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Arvostamme tekemisen meiningin työasennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Voit ohjata tunteja myös kilpailijoilla, jos niin haluat.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelo sähköpostin liitteenä 29.1.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@freshfitness.fi Kirjoita hakemuksesi otsikkoon kuntiosalin nimi, mihin olet hakemassa ja ryhmäliikuntarekry.  Auki oleville saleille pääset tutustumaan vastaanoton aukioloaikoina. Kaikissa kysymyksissä voit lähettää sähköpostia edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja Fresh Fitness kuntosaleista löydät www.freshfitness.fi jawww.facebook.com/freshfitnesssuomi

Hae tunteja:

Siirry tarkennettuun hakuun