Tervetuloa kuntosalille Fresh Fitness Jyväskylä, matkakeskus

Tervetuloa liikkumaan! Fresh Fitness -kuntosali matkakeskus, Jyväskylä tarjoaa viihtyisät tilat ja laadukkaat palvelut ennennäkemättömän edullisesti. Tilamme sijaitsevat ydinkeskustassa, matkakeskuksen 3. kerroksessa, rautatieaseman ja linja-autoaseman yhteydessä. Keskeisen sijaintimme ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta meille on helppo tulla niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin.

Meillä tutustumistreeni on aina ilmainen (1 kerta/asiakas). Tule kokeilemaan ja ihastumaan! Ota kaverisikin mukaan. Meillä hinta-laatusuhde on erinomainen: hintamme ovat edulliset ja palvelumme korkeatasoiset. Tutustu uuteen Smart -jäsenyyteemme täällä.

Monipuolinen kuntosali

Fresh Fitness -kuntosali matkakeskus, Jyväskylän tilat ovat avarat, valoisat ja viihtyisät. Kuntosaliltamme löytyy monipuolinen valikoima nykyaikaisia kuntolaitteita. Laajan laitevalikoiman ansiosta meillä treenaat jonottamatta! Laitteille, venyttelylle, vapaapainoille sekä toiminnalliselle harjoittelulle on omat alueensa, mikä takaa huippuluokan harjoittelumahdollisuudet.

  • 12 juoksumattoa
  • 9 crosstraineria
  • 6 kuntopyörää
  • 4 soutulaitetta
  • 45 kuntosalilaitetta
  • Iso vapaapaino- ja toiminnallisen harjoittelun alue
  • Venyttelyalue

Tilavissa pukuhuoneissa on suihkut ja yhteensä 200 pukukaappia. Pukuhuoneissamme vaatteiden vaihto ja säilytys onnistuvat mukavasti ja vaivattomasti.

Meillä on koneellinen ilmastointi, joka pitää tilamme viileänä ympäri vuoden. Kuntosalimme on täysin hajuton, joten tuoksut tai hien haju eivät pilaa treeniäsi. Ilmastoinnin ansiosta treenaaminen meillä on miellyttävää kesähelteilläkin.

Ryhmäliikunta Jyväskylässä

Fresh Fitness -kuntosali matkakeskus, Jyväskylä tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joista löytyy jokaiselle jotakin. Sinua liikuttavat ammattitaitoiset ryhmäliikuntaohjaajat ja personal trainerit. Les Mills -tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -koulutuksen saaneet ohjaajat. Tunneilla soivat uusimmat hittibiisit, joiden tahdissa pääset treenaamaan, ja koreografiat ja musiikit vaihtuvat noin kolmen kuukauden välein.

Fresh Fitness -kuntosali matkakeskus, Jyväskylän lajit kattavat ryhmäliikuntatuntien koko kirjon vauhdikkaista intervallitreeneistä rauhallisiin ja rentouttaviin tunteihin. Ryhmäliikuntaa järjestetään perinteisinä live-tunteina sekä videon kautta ohjattuina virtuaalitunteina. Virtuaalitunneille voit osallistua silloin, kun sinulle sopii aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Live-tunnit

Virtuaalitunnit

Fresh Fitness -kuntosali matkakeskus, Jyväskylässä on edustettuna ryhmäliikuntatuntien koko kirjo vauhdikkaista intervallitreeneistä rauhallisiin ja rentouttaviin tunteihin. Tunneilla pääset treenaamaan uusimpien hittibiisien tahdissa. Les Mills -tunneilla koreografiat ja musiikit vaihtuvat noin kolmen kuukauden välein, ja tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -koulutetut ohjaajat.

Kaikissa kysymyksissä voit laittaa sähköpostia jyvaskyla@freshfitness.fi.

Tulevat tunnitKoko lukujärjestys

Personal trainerKatso kaikki

Lotta Kainulainen/Jyväskylä

Lue lisää

Osoite ja postinumero

  • Hannikaisenkatu 20
  • 40100 Jyväskylä
  • Finland
Kysyttävää?- klikkaa tästä

Aukioloajat

Joka päivä 5-24
Henkilökunta paikalla Ma-To 12-21 Pe 12-19 La 10-14

Jäsenrannekkeella pääset treenaamaan joka päivä klo 5-24.

Avoimet työpaikat