Tervetuloa kuntosalille Fresh Fitness Tampere, Linnainmaa (Avaa huhtikuussa 2017)

Tervetuloa liikkumaan! Fresh Fitness -kuntosali Tampereen Linnainmaalla avaa huhtikuun alussa 2017. Tilamme sijaitsevat Tampereen Linnainmaan Linnakeskuksessa osoitteessa Korpikodinkatu 3 (2.kerros, käytössä on portaat ja hissi jolla pääsee toiseen kerrokseen, suoraan Fresh Fitnessin sisäänkäynnille aina kuntosalin aukiollessa).

Kuntosalin vierestä löydät Linnainmaan Citymarketin.

Meillä hinta-laatusuhde on erinomainen: hintamme ovat edulliset sekä palvelumme monipuoliset ja korkeatasoiset. Voit valita joko Fresh Basic- tai Fresh Smart jäsenyyden, joista ensimmäinen sisältää kuntosalin ja Les Millsin virtuaalitunnit sekä jälkimmäinen niiden lisäksi Les Millsin liveohjatut tunnit. Lue lisää Fresh Smart-jäsenyydestä täältä.

Nyt saat jäsenyytesi: Fresh Basic 17,90€/kk ja Fresh Smart 24,90€/kk.

Tarjous on voimassa 2.4.2017 asti. Tarjous koskee uusia toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Ikäraja 18 vuotta, 16 vuotias huoltajan suostumuksella. Normaalihinta Fresh Basic 19,90€/kk ja Fresh Live 24,90€/kk. Liittymismaksu 24,90€ ja jäsenrannekemaksu 10€ veloitetaan. Tarjoushintainen jäsenyys muuttuu normaalihintaiseksi 1.4.2018 alkaen.

Tule ostamaan jäsenyytesi Linnainmaan Citymarketilta:

Pe 24.3. klo: 14.30-19.00

La 25.3. klo: 10.00-14.00

Nettikauppa avoinna joka päivä!

Jos sinulla on kysymyksiä jäsenyyteesi liittyen, laite meille sähköpostia linnainmaa@freshfitness.fi tai voit soitaa meille suoraan 0503059011 maanantaista perjantaihin klo 13.00 – 15.00.

Monipuolinen kuntosali

Fresh Fitness -kuntosali Linnainmaa on kooltaan 1 200 m2, joten meillä on tilaa liikkua. Kuntosaliltamme tulee löytymään valikoima nykyaikaisia kuntolaitteita. Laajan laitevalikoiman ansiosta meillä treenaat jonottamatta! Laitteille, venyttelylle, cardiolle, vapaapainoille sekä toiminnalliselle harjoittelulle on omat alueensa, mikä takaa huippuluokan harjoittelumahdollisuudet. Lisätietoa kuntosalilaitteista löydät täältä.

 • 14 juoksumattoa
 • 8 crosstraineria
 • 8 kuntopyörää
 • 6 spinningpyörää
 • 4 soutulaitetta
 • 45 kuntosalilaitetta
 • 7 kyykkypaikkaa
 • Iso vapaapaino- ja toiminnallisen harjoittelun alue
 • Venyttelyalue

Pukuhuoneissa on suihkut ja yhteensä noin 180 pukukaappia, joiden lisäksi on 120 pikakaappia pukuhuoneiden ulkopuolella. Pukuhuoneissamme vaatteiden vaihto ja säilytys onnistuvat mukavasti ja vaivattomasti.

Koneellinen ilmastointi varmistaa, että tilamme ovat viileät ympäri vuoden. Kuntosalimme on täysin hajuton, joten tuoksut tai hien haju eivät pilaa treeniäsi. Ilmastoinnin ansiosta treenaaminen meillä on miellyttävää kesähelteilläkin.

Ryhmäliikunta Linnainmaalla

Fresh Fitness -kuntosali Linnainmaa tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joista löytyy jokaiselle jotakin. Ryhmäliikuntasalimme on kooltaan 140 m2. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Les Mills -tunnit, joita järjestetään perinteisinä live-tunteina sekä videon kautta ohjattuina virtuaalitunteina. Virtuaalitunneille voit osallistua silloin, kun sinulle sopii aamuvarhaisesta iltamyöhään. Salin ryhmäliikuntalukujärjestys valmistuu lähempänä salin avaamista.

Live-tunnit

Virtuaalitunnit

Fresh Fitness -kuntosali Linnainmaan lajit kattavat ryhmäliikuntatuntien koko kirjon vauhdikkaista intervallitreeneistä rauhallisiin ja rentouttaviin tunteihin. Tunneilla soivat uusimmat hittibiisit, joiden tahdissa pääset treenaamaan. Les Mills -tunneilla koreografiat ja musiikit vaihtuvat noin kolmen kuukauden välein, ja tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -koulutuksen saaneet ohjaajat.

Tulevat tunnitKoko lukujärjestys

Personal trainerKatso kaikki

Miia Malmi/Linnainmaa

Lue lisää

Osoite ja postinumero

 • Korpikodinkatu 3
 • 33580 Tampere
 • Finland
Kysyttävää?- klikkaa tästä

Aukioloajat

Avaamme huhtikuussa 2017.
Avoinna joka päivä klo 5-24 jäsenrannekkeella.
Henkilökunta paikalla Ma-To 12-21 Pe 12-19 La 10-14

Vastaamme kaikkiin kyselyihin sähköpostilla linnainmaa@freshfitness.fi

Avoimet työpaikat