Tervetuloa kuntosalille Fresh Fitness Vantaa, Myyrmäki

Tänään ma 17.4 asiakaspalvelu auki 12-21.

Tervetuloa liikkumaan! Fresh Fitness -kuntosali Myyrmäki, Vantaa tarjoaa viihtyisät tilat ja laadukkaat palvelut erittäin edullisesti. Tilamme sijaitsevat Vantaalla kauppakeskus Myyrmannin vieressä osoitteessa Liesikuja 5. Sisäänkäyntimme sijaitsee Myyrmäenraitin puolella. Hyvien kulkuyhteyksien ja keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla.

Meillä tutustumiskerta on aina ilmainen (1 kerta/asiakas). Tule kokeilemaan ja katsomaan uusia tiloja! Ota kaverisikin mukaan. Meillä hinta-laatusuhde on erinomainen: hintamme ovat edulliset sekä palvelumme monipuoliset ja korkeatasoiset. Tutustu uuteen Smart -jäsenyyteemme täällä.

Monipuolinen kuntosali

Fresh Fitness -kuntosali Myyrmäki, Vantaa on kooltaan 1 300 m2, joten meillä on tilaa liikkua. Avarat ja valoisat tilamme sijaitsevat yhdessä kerroksessa. Kuntosaliltamme löytyy laaja valikoima nykyaikaisia kuntolaitteita. Laajan laitevalikoiman ansiosta meillä treenaat jonottamatta! Laitteille, venyttelylle, cardiolle, vapaapainoille sekä toiminnalliselle harjoittelulle on omat alueensa, mikä takaa huippuluokan harjoittelumahdollisuudet. Kuntosalista vastaa Club Manager Antti Manninen.

 • 18 juoksumattoa
 • 10 crosstraineria
 • 6 kuntopyörää
 • 6 spinningpyörää
 • 5 soutulaitetta
 • 48 kuntosalilaitetta
 • Iso vapaapaino- ja toiminnallisen harjoittelun alue
 • Venyttelyalue

Pukuhuoneissa on suihkut ja yhteensä noin 200 pukukaappia, joiden lisäksi on 120 pikakaappia pukuhuoneiden ulkopuolella. Pukuhuoneissamme vaatteiden vaihto ja säilytys onnistuvat mukavasti ja vaivattomasti.

Koneellinen ilmastoinnin ansiosta tilamme ovat viileät ympäri vuoden. Kuntosalimme on täysin hajuton, joten tuoksut tai hien haju eivät pilaa treeniäsi. Ilmastointi varmistaa, että treenaaminen on miellyttävää kesähelteilläkin.

Ryhmäliikunta Myyrmäellä

Fresh Fitness -kuntosali Myyrmäki, Vantaa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joista löytyy jokaiselle jotakin. Ryhmäliikuntasalimme on kooltaan 130 m2. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Les Mills -tunnit, joita järjestetään perinteisinä live-tunteina sekä videon kautta ohjattuina virtuaalitunteina. Virtuaalitunneille voit osallistua aamuvarhaisesta iltamyöhään silloin, kun sinulle sopii.

Live-tunnit

Virtuaalitunnit

Fresh Fitness -kuntosali Myyrmäki, Vantaalla on edustettuna ryhmäliikuntatuntien koko kirjo vauhdikkaista intervallitreeneistä rauhallisiin ja rentouttaviin tunteihin. Tunneilla pääset treenaamaan uusimpien hittibiisien tahdissa. Les Mills -tunneilla koreografiat ja musiikit vaihtuvat noin kolmen kuukauden välein, ja tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -koulutetut ohjaajat.

Kuntosalista vastaa Club Manager Anne Sara. Kysymyksissä voit laittaa sähköpostia myyrmaki@freshfitness.fi

Kuntosali Vantaa, Myyrmäki. Fresh Fitness tarjoaa monipuoliset kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit Vantaalla.

Tulevat tunnitKoko lukujärjestys

Personal trainerKatso kaikki

Ville Suhonen/Myyrmäki

Lue lisää

Jukka Kainulainen/Myyrmäki

Lue lisää

Osoite ja postinumero

 • Liesikuja 5
 • 01600 Vantaa
 • Finland
Kysyttävää?- klikkaa tästä

Aukioloajat

Joka päivä 5-24
Henkilökunta paikalla Ma-To 12-21 Pe 12-19 La 10-14

Jäsenrannekkeella pääset treenaamaan normaalisti joka päivä klo 5-24.

Avoimet työpaikat