BODYBALANCE™ (Live)

Bodybalance Live kuuluu Fresh Fitnessin monipuoliseen tuntivalikoimaan. Laji on tarjolla kaikissa kuntosaleillamme Helsingin Viikissä ja Sörnäisissä, Vantaalla, Jyväskylässä, Espoossa ja Tampereella. Tunti sopii kaikille ja sen aikana liikutaan paljain jaloin. Bodybalance Live kuuluu myös uuden Smart -jäsenyytemme sisältöön.

Bodybalance Live on Les Mills -tunti, jossa koulutetut huippuohjaajat ohjaavat harjoitteluasi. Joogaan perustuva tunti yhdistelee elementtejä myös pilateksesta ja tai chista. Tunnilla tehtävät liikkeet edistävät liikkuvuutta, rentoutta, tasapainoa ja voimaa. Asentojen venytysten tarkoituksena on tehdä kehosta notkeampi ja joustavampi.

Hallitun hengitystekniikan, keskittymisen ja rauhallisten liikesarjojen tavoitteena on kehon ja mielen tasapaino. Bodybalance Liven aikana voit unohtaa päivän stressin ja keskittyä itseesi. Lopuksi tehdään kymmenen minuutin meditaatioharjoitus, joka rentouttaa ja keventää mieltä. Meditaatiota varten kannattaa varata lämmintä vaatetta mukaan.

    • Lihasvoima
    • Kestävyys
    • Koordinaatio
    • Liikkuvuus

Hae tunteja:

Siirry tarkennettuun hakuun