Itsenäinen harjoittelu

Kun olet jäsenemme, jäsenyystyypistä riippumatta, pääset käyttämään kuntosaliemme tilavia vapaapaino- ja kestävyysharjoittelualueita.

Fresh Fitness Töölö avaa 2.12.2017

Uusi Fresh Fitness töölö tarjoaa mahtavat harjoittelumahdollisuudet 2.12.2017 alkaen. Lue lisää kuntosalista täältä: Fresh Fitness Töölö Ennakkomyynti on käynnissä. Osta jäsenyytesi täältä: Ennakkomyynti

Harjoittele painoilla tai itsenäisesti

Hae vaihtelua treeneihin. Osa meistä treenaa mieluiten itsenäisesti, osa yhdessä muiden kanssa. Meiltä löydät laajat mahdollisuudet kaikkeen harjoitteluun. Kaikilla kuntosaleillamme on omat alueet vapaapainoharjoittelua varten, joissa voit treenata levytangoilla, vapaapainoilla, tehdä penkkipunnerruksia tai muuta vapaapainoharjoittelua.

Lisää kestävyyttä

Jokaisesta kuntosaaliltamme löytyy paljon kuntovälineitä aerobisen kunnon kehittämiseen. Kestävyysharjoittelu voi olla osa joko kuntosaliohjelmaasi tai voit harjoittaa sitä monipuolisilla ryhmäliikuntatunneillamme. Kuntosaleillamme on useita juoksumattoja, crosstrainer-laitteita, kuntopyöriä ja soutulaitteita. Laajan laitevalikoiman ansiosta meillä voit treenata jonottamatta, mikä tekee harjoittelusta entistä mukavampaa ja sujuvampaa.