Personal trainer

PT Fresh Fitness Suomi

Personal Trainer auttaa harjoittelussasi riippumatta siitä, mitä tavoitteesi ovat tai mikä on lähtötasosi.

Fresh Fitness tarjoaa laadukkaat personal trainer -palvelut kaikilla paikkakunnilla. Kuntosalimme sijaitsevat Helsingissä Viikissä ja Sörnäisissä, Vantaalla, Jyväskylässä, Espoossa ja Tampereella missä asiakkaitamme liikuttavat ryhmäliikuntaohjaajien lisäksi asiantuntevat personal trainerit.

Fresh Fitnessissä personal trainer -palvelut ovat monipuolisia ja ne on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi varten. Ammattilaisen avulla harjoittelu on turvallista, tehokasta ja hauskaa. Kun harjoittelet yhdessä personal trainerin kanssa, sitoudut harjoitteluun paremmin. Olitpa aloittelija tai konkari, henkilökohtaisesta valmentajasta on hyötyä kaikille.

Saavuta näkyviä tuloksia nopeammin personal trainerin avulla


Fresh Fitnessin personal trainerit ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen valmennukseen. He auttavat mielellään sinua saavuttamaan treenitavoitteesi. Henkilökohtaisilla valmentajilla on runsaasti tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, Löydät personal trainereidemme tarkan koulutuksen ja työkokemuksen jokaisen kuntosalin sivuilta.

Ammattitaitoisen personal trainerin avulla harjoittelu on mahdollista nostaa aivan uudelle tasolle. Uusien vinkkien ja oppien myötä harjoittelusta tulee tehokkaampaa ja saavutat näkyviä tuloksia nopeammin.

Tavoitteesi määrittelevät sen, mitä personal training -paketin aikana tehdään. Tavoitteena voi olla esimerkiksi pudottaa painoa, kohottaa kuntoa tai lisätä lihasmassaa. Personal trainer -valmennuksen aikana saavutat  erinomaisia muutoksia.

Personal trainer opettaa sinulle kaikki kuntoliikkeet tarkasti, jotta osaat tehdä ne varmasti oikein. Samalla vältät treenaamiseen liittyvät virheet sekä vammat, joihin aloittelija tai tietämätön treenaaja helposti sortuu. 

Kokeneet treenaajat kaipaavat usein treeniin vaihtelua tai lisää tehoa. Personal trainer auttaa sinua kehittymään ja kertoo, miten pääset eteenpäin. Jos tähtäät maratonille tai haluat kiinteytyä vaikkapa häitä varten, henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Personal training -hinnasto

  • 1 x 55 min 19,90€*
  • 5 x 55 min 365 €
  • 10 x 55 min 705 €
  • 20 x 55 min 1 365 €
  • 30 x 55 min 1 870 €

* ostorajoitus/1 treeni/jäsen/jäsenyys

PT DUO 10 x 55min 1075€. Tällä paketilla kaksi treenaa samaan aikaan. Smart jäsenen kaverin ei tarvitse olla jäsen.