Varaussäännöt

Varaussäännöt

Fresh Fitness lanseeraa uuden ryhmäliikuntatuntien ennakkovarauspalvelun uusien nettisivujen yhteydessä. Tuntivarauspalvelu koskee vain Livetunteja.

Varaaminen

Tuntien varaaminen tapahtuu www.freshfitness.fi sivujen My Page toiminnon kautta. Voit varata tunteja 7 päivää ennen tunnin alkua. Voimassa olevia varauksia sinulla voi olla enintään kuusi, joista samalle päivälle voi olla enintään kolme tuntia. Smart- jäsenyydellä voi varata paikan vain itselleen (kaveri pääsee mukaan kun tunnilla on tilaa). Jäsenet menevät etusijalle tunnin ollessa täysi.

Tunnille saapuminen jäsenrannekkeen avulla

Kaikilla Fresh Fitness jäsenillä on oma jäsenranneke. Tullessasi tunnille, näytä jäsenranneketta studion vieressä olevaan lukijaan. Jos olet tehnyt varauksen tunnille, lukija näyttää vihreää valoa. Jos et ole tehnyt varausta ja tunnilla on tilaa, lukija näyttää vihreää valoa. Jos tunti on täynnä, lukija näyttää punaista valoa.

Odotuslista

Voit tehdä varauksen tunnille vaikka se olisi varattu täyteen. Tällöin sinulla on paikka odotuslistalla. Saat sähköpostilla ilmoituksen, jos sinulle vapautuu paikka varaamallesi tunnille. Varmista nettisivujen My Page toimintojen alta, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kaikki varaukset purkaantuu 9 minuuttia ennen tunnin alkua. Vapaana olevat paikat täytetään jäsenten tulojärjestyksessä.

Varauksen peruminen

Oman varauksen voi purkaa My Page toimintojen alta viimeistään yhtä tuntia (1h) ennen tunnin alkua. Kolme peruuttamatonta varausta kuukauden aikana johtaa 14 päivän varauskieltoon. Varauskiellon aikana voit silti osallistua tunneille, jos niillä on tilaa.