Jäsenyys

Jäsenyys Fresh Fitness Suomi.

Fresh Fitness on Pohjoismaissa mainetta niittänyt kuntosaliketju, joka on nyt Suomessa. Töölöön avaamme uuden salin 2.12. Ennakkomyynti on käynnissä!

Fresh Fitness -konsepti perustuu laadukkaaseen ja edulliseen treenikokemukseen – me haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parhaan hinta-laatukokemuksen ja erinomaisen palvelun. Kuntosalimme on suunniteltu treenikokemus edellä: tavoitteenamme on harjoittelun yksinkertaisuus, isot ja siistit treenitilat, paljon cardio-ja kuntosalilaitteita, vapaita painoja sekä virtuaali- ja live-ryhmäliikuntatunteja. Ryhmäliikuntatunnit ovat LesMills-konseptitunteja ja niitä ohjataan niin virtuaalisesti kuin livenäkin. Yksilöliikunnan puolella jäsenellä on mahdollisuus ostaa personal training -paketteja omien tavoitteidensa mukaisesti. Kattavien aukioloaikojen ja alan innokkaimpien työntekijöidemme tekemänä takaamme jäsenillemme parhaan hinta-laatukokemuksen. Lyhyesti sanottuna: haluamme tarjota parasta treeniä halvalla hinnalla ilman sitoutumisaikaa!

Fresh Fitness kuntosaliketju on perustettu vuonna 2009 Norjassa. Kuntosaliketju on laajentunut menestyksekkäästi Ruotsiin vuosien 2011 ja 2015 aikana. Suomessa Fresh Fitness avasi ensimmäiset kuntosalit pääkaupunkiseudulle marras-joulukuussa 2015. Fresh Fitness Suomen tavoitteena on liikuttaa 150 000 ihmistä seuraavien viiden vuoden aikana ja avata 40 kuntosalia pääkaupunkiseudulle ja Suomen suurimpiin kaupunkeihin.

Historia

Fresh Fitness -kuntosaliketju kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan liikunta- ja kuntokeskuskonserniin, Health & Fitness Nordic:iin, www.healthfitnessnordic.com. HFN konserniin kuuluvat myös kuntokeskusketju SATS ELIXIA, koulutusorganisaatio SAFE ja kuntokeskusketju Metropolis.