Jäsenyys

Fresh Fitness on monipuolinen kuntosaliketju, joka toimii Helsingissä Viikissä ja Sörnäisissä, VantaallaJyväskylässä sekä Espoon Suomenojalla. Tampereen Linnainmaa on avattu 2017. Tarjoamme huippuluokan puitteet treenaamiseen käsittämättömän edullisesti. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaisen palvelun lisäksi Suomen parhaan hinta-laatukokemuksen. Tämä saa yhä useamman valitsemaan kuntosalikseen Fresh Fitnessin. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Monipuolinen kuntosali

Laajan laitevalikoiman ansiosta meillä voit treenata jonottamatta. Kuntosaleiltamme löytyvät nykyaikaiset harjoitteluvälineet monenlaiseen treeniin. Tilamme ovat avarat ja viihtyisät, joten meillä on mukava liikkua. Täysin hajuton kuntosali takaa sen, etteivät tuoksut tai hien haju pilaa treeniäsi. Koneellinen ilmanvaihto pitää ilman raikkaana ja viileänä ympäri vuoden. Ilmastoinnin ansiosta harjoittelu tiloissamme on miellyttävää kesän helteilläkin.

Laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia Les Mills -ryhmäliikuntatunteja, jotka on kehittänyt maailman suurin ryhmäliikuntatuntien tuottaja. Les Mills -tunnit tunnetaan korkeasta laadustaan sekä ammattimaisista ja osaavista ohjaajistaan. Monipuolisesta tuntivalikoimasta löytyy sopiva laji jokaiselle. Tarjolla on niin energisiä ja vauhdikkaita tunteja kuin rauhallisia, kehon ja mielen tasapainoon tähtääviä tunteja.

Voit harrastaa ryhmäliikuntaa perinteisesti ohjatuilla live-tunneilla tai videon välityksellä ohjatuilla virtuaalitunneilla. Virtuaalitunnit mahdollistavat harjoittelun joustavasti silloin, kun sinulle sopii: ensimmäiset tunnit alkavat aamulla klo 5.15 ja viimeiset päättyvät illalla klo 23.45. Fresh Fitness tarjoaa joustavat harjoittelumahdollisuudet, jotka sopivat aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Personal trainerit käytettävissäsi

Käytössäsi ovat myös koulutetut ja ammattitaitoiset personal trainerit, jotka vievät harjoittelusi aivan uudelle tasolle. He auttavat sinua saavuttamaan näkyviä tuloksia nopeammin. Tavoitteesi määrittelevät, mitä harjoittelun aikana tehdään. Kysy lisää Personal Trainereilta.

Edulliset hinnat ilman sitoutumisaikaa

Fresh Fitness -jäsenyys on vaivaton valinta, sillä meillä ei ole sitoutumisaikaa. Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon kahdesta eri jäsentyypistä: Fresh Live tai Fresh Basic. Voit liittyä jäseneksi joko tulemalla paikan päälle tai kätevästi kotisivujemme kautta. Fresh Fitness -jäsenenä saat käyttöösi jäsenrannekkeen, jota käytetään sekä kulunvalvontajärjestelmissä että maksuvälineenä.

 Fresh Smart -jäsenyys

Fresh Smart -jäsenyys sisältää kuntosaliharjoittelun ja Les Mills -virtuaalituntien lisäksi Les Mills -liveohjatut tunnit. Lisäksi voit tuoda kaverisi treenaamaan aina kanssasi ja jäädyttää jäsenyytesi kuukaudeksi ilman todistusta. Lue lisää täältä. Hinta 24,90€kuukaudessa.

Fresh Basic -jäsenyys

Fresh Basic -jäsenyys sisältää kuntosaliharjoittelun ja Les Mills -virtuaalitunnit. Hinta 19,90€ kuukaudessa.

Liittymismaksu on 24,90€ ja jäsenranneke 10€. Liittyessäsi  maksat kuluvan kuukauden jäsenmaksun  ja aloituskuukautta seuraavan kuukauden jäsenmaksun. Jäsenranneketta käytetään kulunvalvontajärjestelmissä sekä maksuvälineenä. Saat jäsenrannekkeesi salilta henkilökunnan ollessa paikalla.

Kuntosalit on avoinna joka päivä klo 5–24. Henkilökunta on paikalla Ma-To: 12:00 – 21:00, Pe: 12:00 – 19:00 ja La 10:00 – 14:00.

Korttimaksuissa maksuvälineenä toimii Visa tai MasterCard. Korttimaksu toimii PayExin kautta. PayEx on luotettava ja turvallinen maksujärjestelmä.

Pakolliset kentät!

Valitse kuntosali:

Valitse aloituspäivä

Sähköpostiosoite

Salasana

Nimi

Sukupuoli

Kuva

Henkilötunnus

Osoite ja postinumero

Matkapuhelinnumero

Minulle voi lähettää uutiskirjeen

Olen lukenut läpi Fresh Fitness jäsenehdot sekä turvallisuus- ja järjestyssäännöt ja hyväksyn ne.