Jäsenyydet Fresh Fitness Suomi.

Jäsenyydet

Fresh Fitnessillä yhdistyy liikkumisen halpa hinta ja ylivoimainen laatu!

Fresh Fitness on monipuolinen kuntosaliketju, joka sijaitsee Helsingissä ViikissäSörnäisissä sekä TöölössäVantaallaJyväskylässäEspoossa ja Tampereella Tarjoamme huippuluokan puitteet treenaamiseen käsittämättömän edullisesti. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaisen palvelun lisäksi Suomen parhaan hinta-laatukokemuksen. Tämä saa yhä useamman valitsemaan kuntosalikseen Fresh Fitnessin. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Edulliset hinnat ilman sitoutumisaikaa

Fresh Fitness -jäsenyys on vaivaton valinta, sillä meillä ei ole sitoutumisaikaa. Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon kahdesta eri jäsentyypistä: Fresh Smart tai Fresh Basic. Voit liittyä jäseneksi joko tulemalla paikan päälle tai kätevästi kotisivujemme kautta. 

Fresh Smart -jäsenyys

Fresh Smart -jäsenyys sisältää kuntosaliharjoittelun ja Les Mills -virtuaalituntien lisäksi Les Mills -liveohjatut tunnit. Lisäksi voit tuoda kaverisi treenaamaan aina kanssasi ja jäädyttää jäsenyytesi kuukaudeksi ilman todistusta. Hinta vain 24,90€kuukaudessa. 

Fresh Basic -jäsenyys

Fresh Basic -jäsenyys sisältää kuntosaliharjoittelun ja Les Mills -virtuaalitunnit. Hinta 19,90€ kuukaudessa.

Liittymismaksu on 24,90€ ja jäsenranneke 10€. Liittyessäsi  maksat kuluvan kuukauden jäsenmaksun  ja aloituskuukautta seuraavan kuukauden jäsenmaksun. Jäsenranneketta käytetään salille sisäänpääsyssä sekä maksuvälineenä tuoteautomaateissa. Saat jäsenrannekkeesi salilta henkilökunnan ollessa paikalla. Jäsenyysehtojen mukainen jäädytysmaksu on 10€.

Kuntosalit on avoinna joka päivä klo 5–24. Henkilökunta on paikalla Ma-To: 12:00 – 21:00, Pe: 12:00 – 19:00 ja La 10:00 – 14:00.