Fresh Fitness -salit muuttuvat ELIXIA BASE -KESKUKSIKSI

ELIXIA-BASE-792x446.jpg

Fresh Fitness ja ELIXIA yhdistyvät 1.3.2018, ja Fresh Fitness -keskukset muuttuvat ELIXIA BASE -keskuksiksi.

Muutoksen myötä Fresh Fitnessin asiakkaat saavat käyttöönsä entistä enemmän palveluita!

Mitä vanhalle jäsenyydelleni tapahtuu?

Jäsenyytesi jatkuu samoilla vanhoilla ehdoilla, kuin tähänkin saakka. Kuntosalit saavat uuden ilmeen, mutta jo ennestään tutut, loistavat treeniolosuhteet säilyvät. Pääset edelleen treenaamaan ELIXIA BASE -keskuksiin klo 5-24 vuoden jokaisena päivänä. Myös ryhmäliikuntatunnit sekä Personal Trainer -palvelut säilyvät valikoimissamme.

Mitä uutta saan?

1.3. alkaen saat käyttöösi ELIXIA-applikaation, jonka avulla treenien suunnittelu ja tuntien varaaminen sujuvat entistä helpommin. Parannamme myös asiakaspalveluamme ja jatkossa asiakaspalvelu on tavoitettavissa entistä laajemmin ja useammissa eri kanavissa. Muutoksen myötä voit myös päivittää jäsenyyttäsi tarpeidesi mukaisesti. Uudet, joustavat jäsenyystyypit tuovat treeneihin täysin uusia ulottuvuuksia, kun jäsenyyttä voi muokata omiin tarpeisiin ja elämäntilanteeseen sopivaksi.

Laskuttajamme vaihtuu

Fresh Fitnessin ja ELIXIAn välinen sulautuminen yhdeksi yhtiöksi virallistuu 1.3.2018, josta eteenpäin tulemme käyttämään SATS Finland Oy:llä käytössä ollutta y-tunnusta: 0459885-5. Fresh Fitnessin asiakkaiden e-laskusopimukset tulee näin ollen vaihtaa SATS Finlandin e-laskusopimuksiin. Voit tehdä muutoksen omassa verkkopankissasi 1.3. jälkeen, kun olet saanut uuden jäsennumeron. Uusi jäsennumero lähetetään kaikille asiakkaillemme sähköpostitse 1.3. Voit myös pyytää uutta jäsennumeroa tietoosi maaliskuusta alkaen asiakaspalvelustamme.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia >