Fresh Fitness Töölö avaa 2.12.2017

Kuntosalien palveluajat.

Fresh Fitness Töölö avaa 2.12.2017. Ennakkomyynti on nyt käynnissä!

Jatkoimme ennakkotarjousta! Ennakkotarjouksen ajan sinulla on mahdollista liittyä jäseneksi erikoishintaan 1.12.2017 mennessä. Voit valita joko Fresh Basic 15,90€/kk- tai Fresh Smart 23,90€/kk -jäsenyyden, joista löydät lisää tietoa kotisivuiltamme. Kaikissa kysymyksissä voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toolo@freshfitness.fi tai soittaa numeroon 050 3577792 Ma-To klo.13-15

Voit helposti liittyä tarjoushintaan netissä tai Open House tapahtumassa!

OPEN HOUSE - TULE TUTUSTUMAAN ENNAKKOON!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan Töölön salin tiloihin ennen kuin se aukeaa.

HENKILÖKUNTA PAIKALLA Arkadiankatu 23 (sisäpiha):

Ma-pe 20-24.11 klo 16-20.00

La 25.11 klo 10-14.00

Ma-pe 27.11-1.12 klo 16-20.00

Tarjous koskee uusia toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Ikäraja 18 vuotta - 16 vuotias huoltajan suostumuksella. Normaalihinta Fresh Basic 19,90€/kk ja Fresh Smart 24,90€/kk. Liittymismaksu 24,90€ ja jäsenrannekemaksu 10€ veloitetaan. Tarjoushintainen jäsenyys muuttuu normaalihintaiseksi 1.12.2018 alkaen.

Uusi sali avataan Töölöön osoitteeseen Arkadiankatu 23. Kuntosalin vieressä on Osuuspankin toimipiste ja tien toisella puolella on Hankenin kampus. 

Monipuolinen kuntosali

Fresh Fitness -kuntosali Töölö on kooltaan 1 100 m2, joten meillä on tilaa liikkua. Kuntosaliltamme löytyy laaja valikoima nykyaikaisia kuntolaitteita. Laajan laitevalikoiman ansiosta meillä treenaat jonottamatta! Laitteille, venyttelylle, cardiolle, vapaapainoille sekä toiminnalliselle harjoittelulle on omat alueensa, mikä takaa huippuluokan harjoittelumahdollisuudet. 

Koneellinen ilmastointi varmistaa, että tilamme ovat viileät ympäri vuoden. Kuntosalimme on täysin hajuton, joten tuoksut tai hien haju eivät pilaa treeniäsi. Ilmastoinnin ansiosta treenaaminen meillä on miellyttävää kesähelteilläkin.

Ryhmäliikunta Töölössä

Fresh Fitness -kuntosali Töölö tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joista löytyy jokaiselle jotakin.  Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Les Mills -tunnit, joita järjestetään perinteisinä live-tunteina sekä videon kautta ohjattuina virtuaalitunteina. Virtuaalitunneille voit osallistua silloin, kun sinulle sopii aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Fresh Fitness -kuntosali Töölön lajit kattavat ryhmäliikuntatuntien koko kirjon vauhdikkaista intervallitreeneistä rauhallisiin ja rentouttaviin tunteihin. Tunneilla soivat uusimmat hittibiisit, joiden tahdissa pääset treenaamaan. Les Mills -tunneilla koreografiat ja musiikit vaihtuvat noin kolmen kuukauden välein, ja tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -koulutuksen saaneet ohjaajat. Ryhmäliikunnan lukujärjestyksen näet täältä.

FOR ENGLISH INFO CLICK HERE

LAITELISTA

POHJAPIIRUSTUS