Tervetuloa kuntosalille Fresh Fitness Espoo, Suomenoja

Tervetuloa liikkumaan! Fresh Fitness -kuntosali Espoo Suomenoja on nyt auki! Tarjoaa viihtyisät tilat ja laadukkaat palvelut erittäin edullisesti. Tilamme sijaitsevat Espoossa Suomenojan ostosalueella osoitteessa Suomalaistentie 7 A (2. kerros). Kuntosalin viereisessä rakennuksessa on urheiluvälineliike XXL.

Meillä tutustumiskerta on aina ilmainen (1 kerta/asiakas). Tule kokeilemaan ja katsomaan uusia tiloja! Ota kaverisikin mukaan. Meillä hinta-laatusuhde on erinomainen: hintamme ovat edulliset sekä palvelumme monipuoliset ja korkeatasoiset. Tutustu uuteen Smart -jäsenyyteemme täällä.

Monipuolinen kuntosali

Fresh Fitness -kuntosali Suomenoja on kooltaan 1 200 m2, joten meillä on tilaa liikkua. Kuntosaliltamme tulee löytymään valikoima nykyaikaisia kuntolaitteita. Laajan laitevalikoiman ansiosta meillä treenaat jonottamatta! Laitteille, venyttelylle, cardiolle, vapaapainoille sekä toiminnalliselle harjoittelulle on omat alueensa, mikä takaa huippuluokan harjoittelumahdollisuudet. Lisätietoa kuntosalivälineistä löydät täältä.

 • 15 juoksumattoa
 • 8 crosstraineria
 • 7 kuntopyörää
 • 6 spinningpyörää
 • 4 soutulaitetta
 • 45 kuntosalilaitetta
 • Iso vapaapaino- ja toiminnallisen harjoittelun alue
 • Venyttelyalue

Pukuhuoneissa on suihkut ja  yhteensä noin 180 pukukaappia, joiden lisäksi on 120 pikakaappia pukuhuoneiden ulkopuolella. Pukuhuoneissamme vaatteiden vaihto ja säilytys onnistuvat mukavasti ja vaivattomasti.

Koneellinen ilmastointi varmistaa, että tilamme ovat viileät ympäri vuoden. Kuntosalimme on täysin hajuton, joten tuoksut tai hien haju eivät pilaa treeniäsi. Ilmastoinnin ansiosta treenaaminen meillä on miellyttävää kesähelteilläkin.

Ryhmäliikunta Suomenojalla

Fresh Fitness -kuntosali Suomenoja tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joista löytyy jokaiselle jotakin. Ryhmäliikuntasalimme on kooltaan 140 m2. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Les Mills -tunnit, joita järjestetään perinteisinä live-tunteina sekä videon kautta ohjattuina virtuaalitunteina. Virtuaalitunneille voit osallistua silloin, kun sinulle sopii aamuvarhaisesta iltamyöhään. Salin ryhmäliikuntalukujärjestys valmistuu lähempänä salin avaamista.

Live-tunnit

Virtuaalitunnit

Fresh Fitness -kuntosali Suomenojan lajit kattavat ryhmäliikuntatuntien koko kirjon vauhdikkaista intervallitreeneistä rauhallisiin ja rentouttaviin tunteihin. Tunneilla soivat uusimmat hittibiisit, joiden tahdissa pääset treenaamaan. Les Mills -tunneilla koreografiat ja musiikit vaihtuvat noin kolmen kuukauden välein, ja tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -koulutuksen saaneet ohjaajat.

Tulevat tunnitKoko lukujärjestys

Personal trainerKatso kaikki

Esa Tirkkonen/Suomenoja

Lue lisää

Benjamin Ahlblad/Suomenoja

Lue lisää

Osoite ja postinumero

 • Suomalaistentie 7 A
 • 02270 Espoo
 • Suomi
Kysyttävää?- klikkaa tästä

Aukioloajat

Joka päivä klo 5-24 jäsenrannekkeella.
Henkilökunta paikalla Ma-To 12-21 Pe 12-19 La 10-14

Jäsenrannekkeella pääset treenaamaan normaalisti joka päivä klo 5-24.

Avoimet työpaikat