Voimaharjoittelu

Voimaharjoittelu. Fresh fitness kuntosalit tarjoavat laadukkaat puitteet treenaamiseen.

Säännöllinen voimaharjoittelu pitää lihakset kunnossa. Fresh Fitness on viihtyisä ja monipuolinen kuntosali Helsingissä Viikissä ja Sörnäisissä, VantaallaJyväskylässä, Espoossa ja Tampereella. Tarjoamme kuntosaliharrastajalle laadukkaat puitteet treenaamiseen.

Hyvin varustelluilla kuntosaleillamme on laaja valikoima erilaisia harjoitteluvälineitä. Meiltä löydät varmasti itsellesi sellaiset välineet, jotka auttavat saavuttamaan harjoittelutavoitteesi. Nykyaikaiset kuntosalilaitteemme tekevät voimaharjoittelusta mukavaa ja vaivatonta. Laajan laitevalikoimamme ansiosta voit treenata jonottamatta, mikä tekee harjoittelusta entistä sujuvampaa.

Fresh Fitnessissä voimaharjoittelu on miellyttävää, sillä kuntosalimme ovat täysin hajuttomia. Meillä ilmanlaatu on hyvä, eivätkä tuoksut tai hien haju pilaa treeniäsi. Koneellinen ilmastointi on käytössä ympäri vuoden, minkä ansiosta tilamme ovat viileät myös kesällä.

Voimaharjoittelu kasvattaa lihasmassaa ja muuttaa kehon koostumusta. Säännöllinen kuntosaliharjoittelu ehkäisee selkävaivoja ja parantaa tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä. Fresh Fitnessin kuntosaleilla saat tuloksia nopeasti – käytettävissäsi ovat huippuluokan harjoittelumahdollisuudet ja henkilökuntamme asiantuntemus.
Meillä tutustumiskerta on aina ilmainen (1 kerta / asiakas). Tule siis tutustumaan viihtyisiin tiloihimme ja kokeilemaan kuntosaliamme! Ota kaverisikin mukaan. Liittyessäsi jäseneksi kuntosalipalvelut ovat käytettävissäsi molemmilla jäsentyypeillä, sillä kuntosalin käyttö sisältyy sekä Fresh Basic- että Fresh Live -jäsenyyksiin. Valitessasi Fresh Live -jäsenyyden voit osallistua lisäksi myös Les Millsin liveohjatuille tunneille.

Lihasvoimaharjoittelu laitteilla

Kiinnostaako lihasvoimaharjoittelu laitteilla? Fresh Fitnessin kuntosaleilta löydät kaiken tarvittavan lihasvoimaharjoitteluun. Laitteissamme painottuvat käytettävyys ja toiminnollisuus, joten niitä on helppo käyttää myös ilman henkilökohtaista opastusta. Meillä ei tarvitse jonottaa laitteisiin, mikä varmistaa mukavan ja sujuvan treenin.

Olemme hankkineet kaikki laitteet laadukkailta tuotemerkeiltä. Harjoitteluvälineidemme toimittajia ovat Gym80, Inotec, Precor, Crossmaxx ja Life Fitness. Soutulaitteiden valmistaja on Concept 2.

Harjoittelu vapailla painoilla

Fresh Fitnessin kuntosaleissa on laaja valikoima vapaita painoja. Harjoittelu vapailla painoilla onnistuukin meillä monipuolisesti. Voimaharjoittelupenkit ja levytangot kuuluvat kalustoomme ja käsipainoja löytyy jopa 40 kiloon asti.

Asiantuntevaa kuntosaliopastusta

Kaipaisitko laiteopastusta? Onko tekniikka hukassa? Ammattitaitoiset personal trainerimme opastavat ja auttavat mielellään kaikissa liikuntaan liittyvissä asioissa. Kuntosaliharjoittelussa kaikki alkaa oikeasta tekniikasta: harjoittelu on paitsi turvallista myös tehokkaampaa, kun oikeanlainen tekniikka on hallussa.  Ota yhteyttä personal trainereihin niin pääset voimaharjoittelussa alkuun. Personal trainerien yhteystiedot löydät oman kuntosalisi sivujen alta.